Ο Chef

Ο chef Τάσος Μπίκος είναι ο δημιουργός του pizzamore. Βρίσκεται στο χώρο της εστίασης επαγγελματικά εδώ και είκοσι περίπου χρόνια αναλαμβάνοντας κουζίνες μεγάλων 5άστερων ξενοδοχείων και γνωστών εστιατορίων σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι και σήμερα αναλαμβάνει την εκπαίδευση προσωπικού καθώς και τη δημιουργία καταλόγων εστιατορίων και ξενοδοχείων.
Εδώ και 6 χρόνια είναι αρθρογράφος στο ΒΗΜΑ gourmet καθώς επίσης έχει παρουσιαστεί κατά καιρούς και σε τηλεοπτικά κανάλια.
Η αγάπη του για τη μαγειρική και ιδιαίτερα για την ιταλική κουζίνα τον οδήγησαν στο να υλοποιήσει έναν από τους στόχους και να ανοίξει το δικό του χώρο στο Γαλάτσι στον οποίο σας περιμένει και ελπίζει να σας «ταξιδέψει» γευστικά έστω για λίγο στην αγαπημένη του Ιταλία.

Το κύρος/κατάσταση μερικών μόνο εμπορικών σημάτων ρολογιών επισκιάζει τη συντριπτική πλειοψηφία άλλων κατασκευαστών. Ωστόσο, το κύρος μπορεί να βρεθεί και με ένα πιο εξειδικευμένο, πιο εστιασμένο κοινό. Όταν, για παράδειγμα ρολόγια αντίγραφο, η Certina καταφέρει να ερμηνεύσει ξανά με κόπο ένα διάσημο μοντέλο του παρελθόντος, θα λάβει τα εύσημα από μια μικρή αλλά ισχυρή ομάδα στα social media. Αυτού του είδους το «κύρος ακριβείας» οδηγεί στο Π που αντιπροσωπεύει το πάθος.

Italian Cuisine by Tasos Bikos