Χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες σε βότανα

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)Cialispreis

2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

1 κ.σ. μουστάρδα Dijon με σιναπόσπορους

200 ml λευκό ξηρό κρασί

80 ml έ.π. ελαιόλαδο

4 χοιρινές μπριζόλες

αλάτι, πιπέρι

EKTEΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το θυμάρι, το σκόρδο, τα κρεμμυδάκια, τη μουστάρδα, το κρασί, το ελαιόλαδο και λίγο πιπέρι. Βυθίζουμε τις μπριζόλες στη μαρινάδα και τις διατηρούμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C στο γκριλ.

Βγάζουμε τις μπριζόλες από τη μαρινάδα, τις αλατοπιπερώνουμε, τις βάζουμε σε ένα ταψί ή στη σχάρα και τις ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά, αλείφοντάς τες κατά διαστήματα με τη μαρινάδα.

Τις σερβίρουμε ζεστές, είτε με τηγανητές πατάτες, είτε με ψητά λαχανικά, είτε με μια φρεσκοκομμένη σαλάτα εποχής.

 

Συνταγές απο Τάσος Μπίκος

Pizzamore
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.