Τηγανιά µε λουκάνικα, βερίκοκα και µέλι

 

https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2013/05/28/15562594_GDN_1470tigania-loukanika-berikokaN.jpg

ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα)

80 ml έ.π. ελαιόλαδο

500 γρ. χοιρινό λουκάνικο, χονδροκοµµένο σε λοξές ροδέλες

1 καυτερή πιπεριά

100 γρ. αποξηραµένα βερίκοκα, κοµµένα στα 2

250 ml µπίρα

3 κ.σ. µέλι

2 κ.σ. σάλτσα σόγιας (στα σουπερµάρκετ)

1 κ.σ. φρέσκο θυµάρι, τα φυλλαράκια

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε βαθύ τηγάνι, σε µέτρια φωτιά, ρίχνουµε το ελαιόλαδο και τηγανίζουµε τα λουκάνικα. Λίγο προτού ετοιµαστούν, προσθέτουµε την καυτερή πιπεριά, τα βερίκοκα, την µπίρα, το µέλι και τη σόγια. Μαγειρεύουµε ανακατεύοντας τακτικά, έως ότου εξατµιστούν σχεδόν όλα τα υγρά και καραµελώσει η σάλτσα. Προσθέτουµε στο τέλος το θυµάρι. Σερβίρονται ζεστά.

Συνταγές απο Τάσος Μπίκος

Pizzamore
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.

Μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις cookie σας μεταβαίνοντας στις καρτέλες στην αριστερή πλευρά.